Kawa ziarnista (naturalna) - Galicyjskie Espresso 100'
Opis
Galicyjskie Espresso 100' to mieszanka ziaren wysokogatunkowej arabiki (100%).
Charakterystyka - złocista crema, lekka kwasowość, nuty owoców cytrusowych.
Autorska mieszanka Arabiki, wypalana metodą – italian roast/ full city roast. Ta kawa idealnie nadaję się do parzenia w ekspresach ciśnieniowych lub automatycznych, jak i również w kawiarkach, tygielkach oraz klasycznie zalana – „parzucha”. Galicyjskie mieszanki szczególnie polecane do espresso oraz do kaw mlecznych, takich jak latte, cappuccino, flat white.
Wszystkie nasze kawy standardowo sprzedajemy w ziarnach.
Jeżeli jednak nie masz w domu młynka, możemy zmielić kawę za Ciebie. Daj nam tylko znać w uwagach do zamówienia, pod jaką metodę!
Dane techniczne
Kraj pochodzenia | Ameryka Południowa/Środkowa, Afryka |
Rodzaj kawy | Mieszanka kaw - Arabika 100% |
Stopień wypalenia ziaren | dark/ full city roast |
Data palenia | 30.04.2022r27.05.2022r |