Galicyjskie Espresso 60' - Kawa ziarnista (naturalna) - 500g/1000g
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Galicya Cafe Espresso 60' jest to idealna propozycja do miłośników espresso.
Mieszanka ziaren arabiki (60%) i robusty (40%).
Charakterystyka - bogata złocisto-orzechowa crema, przyjemna kwasowość, nuty gorzkiej czekolady, orzechów lekko słodka, jest pełna w swoim smaku.
Autorska mieszanka Arabiki i Robusty, wypalana metodą – italian roast/ full city roast. Ta kawa idealnie nadaję się do parzenia w ekspresach ciśnieniowych lub automatycznych, jak i również w kawiarkach, tygielkach oraz klasycznie zalana – „parzucha”. Galicyjskie mieszanki szczególnie polecane do klasycznego espresso oraz do kaw mlecznych, takich jak latte, cappuccino, flat white.
Wszystkie nasze kawy standardowo sprzedajemy w ziarnach.
Jeżeli jednak nie masz w domu młynka, możemy zmielić kawę za Ciebie. Daj nam tylko znać w uwagach do zamówienia, pod jaką metodę!
*Wymaga zerwania zrgrzewu. Jeśli zmielona kawa ma być na prezent, prosimy o informacje w uwagach do zamówienia.
Dane techniczne
Kraj pochodzenia | Ameryka Południowa/Środkowa, Afryka |
Rodzaj kawy | Mieszanka ziaren arabiki (60%) i robusty (40%) |
Stopień wypalenia ziaren | dark/ full city roast |
16.11.2024 | 14.07.2024r |